Vi er stolte af at være en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder de bedste medarbejdere og ledere. Her er gode muligheder for at tage initiativer og give børnene og de unge den bedste læring.

Som ny medarbejder på Frederiksbjerg Skole byder vi dig velkommen ved at sørge for, at du med det samme får alle nødvendige praktiske oplysninger, rundvisning og bliver præsenteret
 for dine kolleger. Du får også en lokal medarbejderuddannelse, der giver dig kendskab til skolens strategier, opgaver, muligheder og samarbejdspartnere.

Flere gange om året har du mulighed for at deltage i sunde og fællesskabsstyrkende arrangementer, fx løb. Vi er sammen om at imødekomme nye idéer, tiltag og forbedringer bedst muligt. 

Hvis vi har ledige stillinger, finder du dem og søger på aarhus.dk/job.

Vikar hos os 

Hvis du søger job som tilkaldevikar, skal du sende en ansøgning til frederiksbjerg@mbu.aarhus.dk. Her er ingen krav til uddannelse, men du skal have afsluttet gymnasiet. Det er en fordel, hvis du har erhvervserfaring. 

Læs mere om at være vikar hos os:


Frivillig medarbejder hos os

På Frederiksbjerg Skole har vi stor glæde af vores samarbejde med frivillige, og vi er altid interesserede i at få nye frivillige ind på skolen. Vi tager hensyn til dine ønsker og muligheder – det betyder, at du som frivillig selv får indflydelse på, hvilke opgaver du har på skolen. Du kan eksempelvis blive frivillig læsetræner eller matematiktræner eller hjælpe med skolehaver, skolemad, udeliv, pasning af bier, IT og teknologi eller andet. Som frivillig medarbejder kan du opsige samarbejdet når som helst.  

Hvis du er interesseret i at blive frivillig hos os, så kontakt skoleleder Jette Bjørn Hansen på mail jebj@aarhus.dk eller telefon 29 20 80 57. 

Job i Aarhus Kommune 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!