Vi er stolte af at være en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder de bedste medarbejdere og ledere. Her er gode muligheder for at tage initiativer og give børnene og de unge den bedste læring.

Som ny medarbejder på Frederiksbjerg Skole byder vi dig velkommen ved at sørge for, at du med det samme får alle nødvendige praktiske oplysninger, rundvisning og bliver præsenteret
 for dine kolleger. Du får også en lokal medarbejderuddannelse, der giver dig kendskab til skolens strategier, opgaver, muligheder og samarbejdspartnere.

Flere gange om året har du mulighed for at deltage i sunde og fællesskabsstyrkende arrangementer, fx løb. Vi er sammen om at imødekomme nye idéer, tiltag og forbedringer bedst muligt. 

Hvis vi har ledige stillinger, finder du dem og søger på aarhus.dk/job.

Vikar hos os 

Hvis du søger job som tilkaldevikar, skal du sende en ansøgning til frederiksbjerg@mbu.aarhus.dk. Her er ingen krav til uddannelse, men du skal have afsluttet gymnasiet. Det er en fordel, hvis du har erhvervserfaring. 

Læs mere om at være vikar hos os:


Frivillig medarbejder hos os

Kan du lide at arbejde med pædagogik?

Kom og vær med til at gøre en positiv forskel for børnene på Frederiksbjerg Skole, lige ved Ingerslev Boulevard.
Vi har kun gode erfaringer med at samarbejde med frivillige og vi vil gerne have flere med på rejsen.

Du har naturligvis selv indflydelse på, hvad du gerne vil bidrage med, fordi det er vigtigt for os, at du gør en forskel samtidig med at du selv nyder det og synes det er sjovt.

Du kan for eksempel være læsetræner for de yngste børn, være med i projekt skolehaver, kreative projekter, IT & teknologi projekter, bidrage i vores madordning i cafeen, være med i udeliv, pasning af skolens bier, være matematiktræner eller noget helt andet, som du brænder for.

Du bliver knyttet til en lærer og en klasse, så I lærer hinanden at kende. 2-3 gange om året mødes skolelederen og alle vores frivillige her på skolen, hvor vi hygger os sammen over kaffe og hyggesnak, deler viden og kigger fremad.

HVAD GØR JEG, HVIS JEG VIL VÆRE FRIVILLIG?

Du ringer eller skriver til vores konstituerede skoleleder Gitte Baggesen, som inviterer til en snak om skolen og de mange forskellige muligheder.

Mobil: 2920 8056

Mail: anbirg@aarhus.dk 


Job i Aarhus Kommune 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!