Dit barn har ret til at blive indskrevet på Frederiksbjerg Skole, hvis du bor i skoledistriktet. Hvis dit barn er startet i skole, men ønsker at skifte til Frederiksbjerg Skole, kan du kontakte os på telefonnummer 87168630 eller sende en ansøgning om skoleskift.

Se dit skoledistrikt og læs mere om at skifte skole:
aarhus.dk/skoleskift

Hvis vi har plads, kan der gå op til 14 dage, før dit barn kan starte. Den tid bruger vi på skolen til at sikre, at skoleskiftet bliver til en god oplevelse for dig og dit barn.

Vi starter med at indhente forskellige informationer, som vi bruger til at finde den rigtige klasse til dit barn. I forbindelse med udfyldelse af skoleskifteblanketten vil vi også bede om muligheden for at indhente oplysninger fra den skole, dit barn har gået på. Det gør vi kun, hvis det er relevant for overflytningen.

Endelig mødes den pædagogiske leder og klasselæreren med dig og dit barn, hvor I bliver budt velkommen til skolen, får en præsentation af skolen og får forskellige praktiske oplysninger.