Dit barn har ret til at blive indskrevet på Frederiksbjerg Skole, hvis du bor i skoledistriktet. Hvis dit barn er startet i skole, men ønsker at skifte til Frederiksbjerg Skole, kan du kontakte os på telefonnummer 87 13 86 30 eller sende en ansøgning om skoleskift. 

Se dit skoledistrikt og læs mere om at skifte skole:

aarhus.dk/skoleskift

Hvis vi har plads, kan der gå op til 14 dage, før dit barn kan starte. Den tid bruger vi på skolen til at sikre, at skoleskiftet bliver til en god oplevelse for dit barn og dig.  

Vi starter med at indhente forskellige relevante informationer fra dig og dit barns skole, som vi bruger til at finde den rigtige klasse til dit barn. 

Endelig mødes den pædagogiske leder og klasselæreren med dig og dit barn, hvor I bliver budt velkommen til skolen, får en præsentation af skolen og får forskellige praktiske oplysninger.

I øjeblikket er 3., 4., 5., 6., 7. og 8. årgang lukket for nye elever, da klasserne er fyldt op. Du er velkommen til at få dit barn skrevet på ventelisten.

I indskolingen, Kompetencebestemt Rullende og Aldersintegreret Indskoling (KRAI), går børnene i aldersblandede klasser og derfor bedes du kontakte skolen, hvis du er interesseret i at søge om en plads til dit barn.