Vores skole ligger i hjertet af Frederiksbjerg. Omkring skolen ligger blandt andet idrætsforening, beboerhus, svømmehal, ungdomsskole, fritidsklub, dagtilbud, og offentlig legeplads. Samtidig ligger skolen tæt på skov og strand.

Frederiksbjerg Skole er en kommunal folkeskole med 965 elever fra 0. til 9. årgang samt skolefritidsordning med børn fra 0. - 3. årgang. Desuden rummer bygningen en børnehave, klub, tandlæge samt sundhedsplejerske.

Den nye skoles fysiske rammer fremmer læring gennem bevægelse og sansning. Læringsprocessen er mere effektiv, når den kombineres med fysisk aktivitet og derfor er bevægelse et gennemgående fokus  - både i designet af skolen og i børnenes hverdag.

Der er masser af kreative udfoldelsesmuligheder integreret i bygningen. Læringsrummene på skolen er indrettet efter de centrale læringsprincipper: formidling, fordybelse og projekt.

Skolen beskæftiger ca. 60 lærere, 25 pædagoger og 20 teknisk administrative medarbejdere. Skolens ledelse består af en skoleleder, administrativ leder samt tre pædagogiske ledere for hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling.

Se dig omkring på skolen

Klik på billedet og tag en rundtur på Frederiksbjerg Skole: